Target United AS er importør og distributør av Roberts Radio i Norge. Vi har siden oppstarten i 1983 blitt et av Norges ledende selskap innen import og distribusjon av lyd & bilde -produkter samt elektriske husholdningsartikler. Vi har tradisjonelt sett distribuert varer til butikker, faghandlere og nettbutikker over hele landet, og i 2016 åpnet vi for kjøp i vår egen nettbutikk: www.targetshop.no

Vi er lokalisert i Fredrikstad, men har hele landet som arbeidsplass – med representanter til stede i alle deler av landet.

Target er opptatt av at produktene vi jobber med skal være tilgjengelig over alt for alle, og nettopp derfor er vi nå også til stede på nettet. Mange av våre produkter er også tilgjengelige hos din lokale forhandler, se vårt forhandlerkart for å finne din nærmeste.

MILJØVENNLIG
Selskapet er opptatt av miljøvennlig drift og er tilknyttet et landsomfattende system for retur av elektronikk (Elretur AS).

Alle forpakninger og emballasje som benyttes er resirkulerbart. Produktene produseres med godkjente komponenter og råstoffer.

Alle våre produkter tilfredsstiller RoHs standarden og er WEEE merket.